NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA I DODELA PAKETIĆA I DŽEPARCA ZA DECU IZ HRANITELJSKIH PORODICA

posted in: Vesti | 0

U petak, 27. decembra 2019. godine, u Klubu za odrasla i starija lica u Staroj Pazovi održana je novogodišnja predstava i dodeljeni su paketići i džeparci za decu i mlade iz hraniteljskih i starateljskih porodica sa teritorije opštine Stara Pazova. Programu su prisustvovala deca u pratnji hranitelja i staratelja i stručni radnici Centra za socijalni rad opštine Stara Pazova.

Manifestaciju su otvorile direktorka Centra za socijalni rad opštine Stara Pazova Rada Žugić i načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Opštine Stara Pazova Ivana Nenadić, nakon čega je održana polučasovna predstava „Janin novogodišnji san“ u izvođenju glumaca beogradskih pozorišta koju je obezbedio staropazovački Centar za kulturu. Druženje je završeno podelom paketića deci mlađeg uzrasta, a deci starijeg uzrasta je umesto paketića obezbeđen džeparac.

Novogodišnji paketići i džeparci su sredstvima Opštine Stara Pazova obezbeđeni za ukupno 125 dece i mladih sa teritorije opštine Stara Pazova koji se nalaze u hraniteljskim i starateljskim porodicama i na domskom smeštaju. U obezbeđivanju donacija za novogodišnje poklone učestvovali su i staropazovački privrednici – Umprom Stara Pazova, Veljko Komerc Novi Banovci, Grubin Stara Pazova, Drina plastika – 86 Nova Pazova, G.M.P. Stara Pazova, Basket Golubinci, Kovplast KB Golubinci, Reisswolf Stara Pazova, Froneri Adriatik Stara Pazova, Miškone plastika Stara Pazova, OŠ „Simeon Aranicki“ Stara Pazova, Max Dionis Stara Pazova i Institut Mol Stara Pazova.

Video prilog o ovom događaju možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=xsHGVETWXQs&feature=youtu.be