ЗАВРШНА АКТИВНОСТ ЗАПОСЛЕНИХ У ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

posted in: Вести | 0

Окупљањем на свечаној седници Колегијума центра за социјални рад, запослени у установи су 30.12.2021. године званично означили заршетак пословне године.

Кратак преглед бројних активности које су окарактерисале 2021. годину и послова који су се обављали у оквиру његове социјално заштитне и породично правне улоге поверене од друштва, представила је директорка Центра Рада Жугић.

Уз изнету повољну оцену и захвалност свим запосленима у центру, директорка је изразила задовољство што старопазовачки центар за социјални рад у ширем окружењу – на територији Републике Србије,  у сложеној области друштвене заштите угрожених породица и појединаца којом се бави, слови за један међу најбољима, за чега су, по њеној оцени, једнако заслужни стручни и други радници центра, како ове, тако и у дугом низу година уназад.

Уз заједнички изражену спремност запослених да ће и убудуће настојати да дају допринос развоју социјалне заштите у својој средини и ширем окружењу кроз редован рад, иновативне и развојне пројекте, информисање јавности, учешће на конференцијама и на бројне друге начине, званично је најављено планирање и реализација дешавања у 2022. години у којој ће се прославити велик и значајан јубилеј – 40 година од оснивања центра за социјални рад у Старој Пазови.

Посебну атмосферу на седници Колегијума приредила је синдикална организација Центра у име које је њена председница Тања Грковић припремила и уручила посебна признања директорки Центра Ради Жугић поводом њеног поновног именовања на руководеће место у установи и дипл. социјалној радници Дајани Костић поводом добијене прве републичке награде за допринос унапређењу социјалне заштите Републике Србије као и за вишедеценијску пожртвованост у раду и пружање подршке својим колегама и корисницима.

У захвалници запослених која је уручена директорки Ради Жугић истакнута је досадашња успешна међусобна сарадња у претходном периоду руковођења установом као и уложени напори на побољшању услова рада, професионалној и личној подршци, толеранција и разумевање запослених и допринос унапређењу социјалне заштите у општини Стара Пазова.

Колектив је, поводом реизбора пожелео директорки успешан и благородан предстојећи мандат.

На крају, колектив центра за социјални рад упућује жеље за наставак добре сарадње, међусобног разумевања и подршке, поштовања и разумевања свим грађанима општине Стара Пазова, сарадницима у институцијама, организацијама и представницима локалне власти.

Заједно у 2022. години. Идемо даље.