НОВОГОДИШЊА ПРЕДСТАВА И ДОДЕЛА ПАКЕТИЋА И ЏЕПАРЦА ЗА ДЕЦУ ИЗ ХРАНИТЕЉСКИХ ПОРОДИЦА

posted in: Вести | 0

У петак, 27. децембра 2019. године, у Клубу за одрасла и старија лица у Старој Пазови одржана је новогодишња представа и додељени су пакетићи и џепарци за децу и младе из хранитељских и старатељских породица са територије општине Стара Пазова. Програму су присуствовала деца у пратњи хранитеља и старатеља и стручни радници Центра за социјални рад општине Стара Пазова.

Манифестацију су отвориле директорка Центра за социјални рад општине Стара Пазова Рада Жугић и начелница Одељења за друштвене делатности Општине Стара Пазова Ивана Ненадић, након чега је одржана получасовна представа „Јанин новогодишњи сан“ у извођењу глумаца београдских позоришта коју је обезбедио старопазовачки Центар за културу. Дружење је завршено поделом пакетића деци млађег узраста, а деци старијег узраста је уместо пакетића обезбеђен џепарац.

Новогодишњи пакетићи и џепарци су средствима Општине Стара Пазова обезбеђени за укупно 125 деце и младих са територије општине Стара Пазова који се налазе у хранитељским и старатељским породицама и на домском смештају. У обезбеђивању донација за новогодишње поклоне учествовали су и старопазовачки привредници – Умпром Стара Пазова, Вељко Комерц Нови Бановци, Грубин Стара Пазова, Дрина пластика – 86 Нова Пазова, Г.М.П. Стара Пазова, Баскет Голубинци, Ковпласт КБ Голубинци, Reisswolf Стара Пазова, Фронери Адриатик Стара Пазова, Мишконе пластика Стара Пазова, ОШ „Симеон Араницки“ Стара Пазова, Max Dionis Стара Пазова и Институт Мол Стара Пазова.

Видео прилог о овом догађају можете погледати на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=xsHGVETWXQs&feature=youtu.be