НОВОГОДИШЊА ПРЕДСТАВА И ДОДЕЛА ПАКЕТИЋА И ЏЕПАРЦА ЗА ДЕЦУ ИЗ ХРАНИТЕЉСКИХ ПОРОДИЦА

posted in: Вести | 0

У петак, 23.12.2022. године, у Клубу за одрасла и старија лица у Старој Пазови одржана је новогодишња представа и подељени су пакетићи и џепарци за децу и младе из хранитељских и старатељских породица са територије општине Стара Пазова. Програму су присуствовала деца у пратњи хранитеља и старатеља, као и стручни радници Центра за социјални рад општине Стара Пазова.

Манифестацију су отвориле директорка Центра за социјални рад општине Стара Пазова Рада Жугић и помоћница председника Општине Стара Пазова Наташа Милић Милаш, након чега је одржана представа „Бунар новогодишњих жеља“ у извођењу глумаца београдског позоришта „Сањалиште“ коју је обезбедио старопазовачки Центар за културу. Дружење је завршено поделом пакетића деци млађег узраста и џепарца деци старијег узраста.

Новогодишњи пакетићи и џепарци су средствима општине Стара Пазова обезбеђени за укупно 125 деце и младих са територије општине Стара Пазова који се налазе у хранитељским и старатељским породицама и на домском смештају, од којих је пакетиће добило 40 деце узраста до 11 година, а џепарце 85 деце старијег узраста.

Видео прилог о овом догађају можете погледати на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=yoyvfTojYkw