ПРОСЛАВА ЈУБИЛЕЈА ШОСО „АНТОН СКАЛА“ СТАРА ПАЗОВА

posted in: Вести | 0

Дана 28. априла 2023. године са почетком у 13 часова у Позоришној сали Центра за културу Стара Пазова обележено је јубиларних 50 година постојања Школе за основно и средње образовање „Антон Скала“ Стара Пазова.

Прослави јубилеја присуствовали су бројни пријатељи и сарадници школе укључујући представнике републичких и локалних органа, васпитно-просветних и других установа и медија.

Кроз приказ историјата рада установе, од њеног оснивања до данас, присутни су имали прилику да се ближе упознају са визијом школе и условима рада који обезбеђују подстицајну средину за учење, најмодернију асистивну технологију, иновативне социјалне услуге, сервисне услуге у инклузивном процесу и стручан кадар.

У наставку церемоније присутнима су се свечано обратили директорка ШОСО „Антон Скала“ Тања Тодоровић, председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, председница Заједнице школа за образовање ученика са сметњама у развоју и инвалидитетом Републике Србије Силвана Павловић, професорка Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију др Наташа Буха, помоћник министра просвете Милан Пашић, као и супруга председника Републике Србије г-ђа Тамара Вучић која је својим присуством увеличала церемонију и пружила подршку раду ове установе.

Обележавању јубилеја ШОСО „Антон Скала“ присуствовали су директорка Рада Жугић и запослени у Центру за социјални рад општине Стара Пазова.