Пројекат ,,Промени рутину и улепшај околину“

posted in: Вести | 0

Пројекат ,,Промени рутину и улепшај околину“ почео је са реализацијом 01.03.2024. године и трајаће четири месеца. Пројекат се реализује уз финансијску подршку Општине Стара Пазова.

Циљ пројекта је унапређење услова становања кроз активно укључивање станара у одржавање и осмишљавање заједничког стамбеног и околног простора како би исти био функционалан и прилагођен потребама станара. Пројекат такође, има за циљ стварање нових и одрживих модела подршке и услуга доступних корисницима из области социјалне сфере деловања.

Пројекат је усмерен на унапређење услова становања и квалитета живота станара у стамбеним јединицама у Фрушкогорском насељу у Старој Пазови намењеним избеглим и социјално угроженим лицима.

Циљна група су станари са правом становања у 29 стамбених јединица у Фрушкогорском насељу намењеним избеглим и социјално угроженим лицима.

Планираним пројектним активностима биће обухваћени и индиректни корисници, чланови уже породице и ширег породичног и социјалног окружења.

Током реализације пројекта сазнања ће стећи лица запослена у локалним институцијама и организацијама, представници медија као и шира јавност у локалној заједници.