РАДИОНИЦЕ ЗА КОРИСНИКЕ И ПРУЖАОЦЕ УСЛУГА ПОРОДИЧНОГ СМЕШТАЈА ЗА ОДРАСЛА И СТАРИЈА ЛИЦА

posted in: Вести | 0

У петак, 11.09.2020. године, у периоду од 16 до 19 часова, у Клубу за одрасла и старија лица у Старој Пазови биће одржано прво од укупно дванаест окупљања социо-едукативног и радно-окупационог карактера која су намењена корисницима и пружаоцима услуга породичног смештаја за одрасла и старија лица.

Активности спроводи Центар за социјални рад општине Стара Пазова у оквиру пројекта „Живимо под истим кровом 2“, који је подржан од стране Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова.

Тема првог окупљања односи се на комуникацију и социјалне контакте, док ће на наредним радионицама бити обрађене и теме које се односе за здравље, исхрану и развој вештина. За припрему радионица задужени су стручни радници Центра за социјални рад, као и неколико других стручњака за посебне области који су у својству сарадника узели учешће у пројекту.

Радионичарски рад ће бити организован са две групе од по 10-ак учесника, уз поштовање и обезбеђивање прописаних мера заштите од вируса COVID-19.