Седница УО ПУ Асоцијације Центара за социјални рад Србије одржана у Старој Пазови

posted in: Вести | 0

У Старој Пазови је дана 18.04.2022.године одржана  седница Управног одбора ПУ Асоцијације центара за социјални рад Србије.

Стара Пазова, тачније Центар за социјални рад општине Стара Пазова,  био је домаћин представницима Центара за социјални рад Србије из: Пријепоља, Рашке, Чачка, Зубиног Потока, Краљева, Ужица, Трстеника, Врњачке бање, Сремске Митровице. Седници су присуствовали и представници домаћина, Центра за социјални рад општине Стара Пазова, директорка Коморе социјалне заштите Србије и представници локалне самоуправе која је оснивач Центра за социјални рад Стара Пазова.

Након речи добродошлице које су присутнима упутили  домаћини,  директорка Центра за социјални рад г-ђа Рада Жугић и чланица УО ПУ Асоцијације г-ђа Дајана Костић, присутнима се обратио и поздравио их г-дин Немања Стикић, помоћник Председника општине Стара Пазова.

Неке од тачака дневног реда биле су разматрање допуне Плана и програма рада Асоцијације за 2022 годину, разматрање допуне извештаја о раду УО Асоцијације за 2021 годину, именовање уређивачког одбора Гласа Центара и др. Разматрани су и  предлози за одржавање стручниог скупа и формирана је радна група која ће се заједно са представницима Коморе социјалне заштите и Удружења стручних радника Србије, бавити темама планираног стручног скупа, а разматране су и друге теме које су важне за рад свих Центара.

Иначе, Пословно удружење ”Асоцијација Центара за социјални рад Србије” је добровољно, самостално, пословно, стручно и интересно удружење центара за социјални рад, основано ради остваривања циљева у области социјалне заштите и у својим редовима окупља све Центре за социјални рад у Србији.