СЕДНИЦА УПРАВНОГ И НАДЗОРНОГ ОДБОРА ПУ АСОЦИЈАЦИЈЕ ЦСР СРБИЈЕ У ТРСТЕНИКУ 

posted in: Вести | 0

Дана 12.03.2021. године у Већници Народног универзитета у Трстенику одржана је седница Управног и Надзорног одбора ПУ Асоцијације центара за социјални рад Србије.

Седници су присуствовали представници центара за социјални рад који су чланови ових органа. Теме које су разматране на седници обухватале су редовне тачке дневног реда као што су усвајање годишњег извештаја о раду Асоцијације у 2020. години, програма рада Асоцијације и финансијског плана рада за 2021. годину, као и разматрање начина за одржање успостављеног квалитета и стандарда пружања услуга и остваривања права корисника у условима пандемије. Овом приликом присутни су се упознали са радом других центара и разменили искустава. 

Испред Центра за социјални рад општине Стара Пазова седници су присуствовали дипл. радник Дајана Костић, заменик заступника ПУ Асоцијације центара за социјални рад Србије, и дипл. правник Оливер Ристић, члан надзорног одбора Асоцијације. 

Видео прилог о седници можете погледати у Дневнику Радио Телевизије Трстеник путем следећег линка: https://www.youtube.com/watch?v=QEWhAI9rVYg