СТАТУЕТА ”ФЕНИКС” ДИРЕКТОРКИ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

posted in: Вести | 0

На редовној годишњој Скупштини Друштва за афирмацију инвалида ”Феникс” која је одржана у четвртак 29.12.2022. године у Клубу за старија и одрасла лица у Старој Пазови, директорки Центра за социјални рад је додељено признање – статуета Феникс. Статуета Феникс је признање које Скупштина друштва додељује заслужним појединцима за дугогодишњи рад и допринос афирмацији особа са инвалидитетом. Статуете су, такође, додељене Бранку Мазалица, шефу буџетске испекције Општине Стара Пазова и Милу Божић, пријатељу и добротвору друштва из Чикага.

Уз захвалност за добијено признање директорка центра Рада Жугић је истакла да ће успешна сарадња ”Феникса” и Центра убудуће да се унапређује кроз заједничка настојања на унапређењу положаја особа са инвалидитетом, а посебно у правцу оснивања дневног боравка за младе и одрасле особе са инвалидитетом на ком пољу су и у текућој години постигнути завидни резултати кроз реализацију пројекта ”Мој кутак у граду”.

Друштво за афирмацију инвалида ”Феникс” је у оквиру Извештаја о раду који је разматрала и усвојила Скупштина, истакло значај учешћа чланова друштва у пројекту центра ”Мој кутак у граду”, са посебним освртом на заједнички организоване манифестације: Монодраму ”Небески диван Тоше Ачанског” коју је извео Бојан Живановић у режији Миодрага Мише Близанац и 14. Дефиле пријатељства – традиционалну шетњу улицама града која се организује у циљу јачања пријатељства и разумевања међу људима и љубави према средини у којој живе.

На скупштини друштва су изабрани чланови председништва за наредне две године: Бранко Несторовић, Ивана Тијанић, Јелица Деспот и Стеван Кораћ из реда редовних чланова и Гојко Родић, Драгица Стјепановић и Мирјана Соколовић из реда помажућих чланова.

РТВ Стара Пазова – вест о одржаној Годишњој скупштини

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/QgrcJHrnzJSSPGtDKsBrRtBNQpJDLmtwxrg?projector=1