Учесници пројеката „Старајмо се заједно 2“ и Мој кутак у граду2“ посетуили Кућу фудбала у Старој Пазови

posted in: Вести | 0

У среду 23.08.2023. године, око 50 старатеља, родитеља којима је продужено родитељско право,  деца, штићеници и стручни радници који учествују у пројекатима Центра за социјални рад општине Стара Пазова:   Старајмо се заједно 2“ и Мој кутак у граду 2 “, посетили  су спортски комплекс Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, тзв Кућу фудбала.

Пројекти Старајмо се заједно 2“ и Мој кутак у граду 2“, финансијски су подржани од стране Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова, а реализују се у Центру за социјални рад општине Стара Пазова у периоду јули-новембар 2023. године.

У складу са планираним пројектним активностима, посету су организовали чланови пројектних тимова.

Од стране љубазних домаћина, обезбеђено је разгледање комплекса, представљене су најзначајније активности које се одвијају у склопу спортског центра  и приређен је срдачан пријем уз пригодно послужење.

Дан током којег је реализована посета био је прави тропски. Ипак, врућину је надвладала радозналост и жеља да се што више види и сазна и да се најлепши трентуци и успомене сачувају на фотографијама у овом прелепом задању на које смо сви у Старој Пазови поносни.

Стручни радници Центра за социјални рад и сви учесници, захваљују се љубазним и предусретљивим домаћинима на гостопримству и срдачном пријему.

Било нам је веома лепо.

 

Дана 24.08.2023.

Дајана Костић, дипл.соц. радник

Руководилац пројекта „Старајмо се заједно 2“