ПРИСУСТВО ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА ЕТШ „ВУК КАРАЏИЋ“ И ОШ „БОШКО ПАЛКОВЉЕВИЋ – ПИНКИ“ У СТАРОЈ ПАЗОВИ 

posted in: Вести | 0

Дан установе – Св. Димитрије – Митровдан

У петак, 8. новембра 2019. године, у Позоришној сали у Старој Пазови Економско-трговинска школа „Вук Караџић“ свечано је обележила Дан установе – Св. Димитрије – Митровдан, који је уједно и Дан просветних радника. Свечаности су присуствовали ђаци, професори, сарадници и пријатељи школе. Међу гостима су били представници Општине Стара Пазова на челу са председником Ђорђем Радиновићем, као и представници Покрајинских секретаријата, Привредне коморе, јавних предузећа и установа, других школа и медија.

Дан школе је обележен пригодним програмом у оквиру којег је директор Владимир Маринков уручио захвалнице представницима сарадничких установа и организација, а затим је одржана приредба која се састојала од драмског приказа, читања награђених литерарних радова ученика и изведби школског хора и оркестра. 

Свечаности поводом Дана школе је присуствовала директорка Рада Жугић која је испред Центра за социјални рад општине Стара Пазова била једна од добитница захвалнице за успешну сарадњу са Економско-трговинском школом „Вук Караџић“. 

Дан Св. Димитрија – Митровдан обележава се и као Дан Основне школе „Бошко Палковљевић – Пинки“ у Старој Пазови, која је том приликом такође приредила пригодну свечаност. Дан Основне школе „Бошко Палковљевић – Пинки“ обележен је у Позоришној сали у Старој Пазови у вечерњем термину у оквиру приредбе којој су присуствовали представници, ученици и пријатељи школе. Испред Центра за социјални рад Општине Стара Пазова приредби је присуствовала Радмила Стојановић, руководилац служби.