• у Клубу за пензионере у Старој Пазови
  • у Клубу за пензионере у Старој Пазови
  • у Клубу за пензионере у Старој Пазови
  • у Клубу за пензионере у Старој Пазови
  • у Клубу за пензионере у Старој Пазови

Новогодишња представа и додела пакетића деци из хранитељских породица

posted in: Вести | 0

У петак, 22.12.2017 године  у Клубу за пензионере у Старој Пазови одржана је новогодишња представа за децу из хранитељских породица, као и додела новогодишњих пакетића.

 Овај догађај који Центар за социјални рад општине Стара Пазова традиционално организује сваке године пред новогодишње празнике, отворила је Директорка ЦСР Рада Жугић, која је поздравила малишане и њихове хранитеље, пожелела им остварење свих жеља, добро учење за нешто старију децу, лепо васпитање, културно понашање и помоћ од стране Центра када год је то потребно. Она се захвалила локалној самоуправи, председнику општине, начелнику друштвенох делатности, пазовачким привредницима који су обезбедили новогодишње пакетиће у знак солидарности, емпатије и бриге о најмлађима. „Сви новогодишњи пакетићи су допримљени из срца с љубављу као доказ осећања припадности и везаности деце и њихових хранитеља“- рекла је директорка Жугић.

Директорка се захвалила медијском спонзору  РТВ Стара Пазова, Пазовачком огледалу и Пазовачкој ревији, као и спонзорима новогодишњих пакетића: Баскет из Голубинаца, Умпрон  доо Стара Пазова, Дрина пластика-86 доо Нова Пазова, Алумил Нова Пазова, Reisswoolf Нова Пазова, Медиус, Мол доо Стара Пазова, Максдионис Стара Пазова, Лифам Стара Пазова, Стамевски „Мој слаткиш“ и Маестро Голубинци.

 Након уводног обраћања Директорке ЦСР, децу, њихове хранитеље и остале присутне, поздравио је и начелник друштвених делатности Жељко Шолаја. Затим је уследила  новогодишња представа у извођењу популарног водитеља дечијих емисија Предрага Вуковића Пеђолина, који је успео да у интеракцији са неком од присутне деце изведе шаљиву представу за сву децу, све хранитеље и све остале  присутне. Духовитог карактера, уз музику, рецитације и глуму, представа је све присутне навела на константан смех и радост.

 Након завршетка представе, пристигао је Деда Мраз, коме су се сва деца експлицитно обрадовала, јер су знала да следи додела новогодишњих пакетића. За децу су припремљени поклони са разним садржајима у зависности од пола и узраста деце која се налазе у хранитељским породицама. Додела пакетића пропраћена је сликањем, а укупно је даровано 41 новогодишњи пакетић за децу из хранитељских породица и за децу са посебним потребама у Домовима.

[Best_Wordpress_Gallery id=”46″ gal_title=”29.12.2017″]