ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА

posted in: Вести | 0

У среду, 30. септембра 2020. године, свечано је обележена слава Центра за социјални рад општине Стара Пазова – Св. Муч. Вера, Нада, Љубав и мајка им Софија. Слава је обележена у кругу колектива установе, уз обезбеђивање социјалне дистанце и поштовање прописаних мера заштите. Поред директорке Раде Жугић и запослених у Центру за социјални рад, свечаности су присуствовали покрајински посланик Милан Беара који је претходне године био кум славе, помоћници председника општине Наташа Милаш и Војо Радановић, директор Радио-телевизије Стара Пазова Милош Лазић са сарадницима и колеге из Националне службе за запошљавање. Обред резања славског колача и освећења славског жита обавили су протојереј-ставрофор Миле С. Јокић, архијерејски намесник старопазовачки, и јереј Александар Класнетић. Кума овогодишње славе је стручна радница Центра за социјални рад општине Стара Пазова – дипл. социјални радник Дајана Костић.

Присутни су у својим обраћањима честитали славу колективу Центра за социјални рад општине Стара Пазова и пожелели даљи успех у раду.

Слава Центра за социјални рад општине Стара Пазова – Св. Муч. Вера, Нада, Љубав и мајка им Софија је установљена и први пут обележена 2017. године.