• Директорка Центра за социјални рад општине Стара Пазова
  • Директорка Центра за социјални рад општине Стара Пазова
  • Директорка Центра за социјални рад општине Стара Пазова

ПОСЕТА ДОМУ ЗА ДЕЦУ „КОЛЕВКА“ У СУБОТИЦИ

posted in: Вести | 0

Директорка Центра за социјални рад општине Стара Пазова Рада Жугић и чланови стручног тима у служби за децу и младе су дана 09.02.2018.године посетили децу збринуту у установи „Колевка“ у Суботици. Приликом посете, деци су уручени новогодишњи пакетићи обезбеђени од стране локалне самоуправе и хуманих појединаца– донатора.

Посета установи је била прилика да се размене релевантне информације стручних радника органа старатељства са стручним особљем установе које се односе на здравствени и породични статус деце. У установи која брине о више од 160 штићеника налази се шесторо деце са територије општине Стара Пазова.Као и приликом ранијих посета, посебан утисак оставља пожртвованост и ангажованост запослених установе који уз љубав, стрпљење и нежност брину о деци ускраћеној за топлину породичног дома и безбрижно детињство.

Очекујемо да ће дугогодишња успешна сарадња Центра за социјални рад општине Стара Пазоваи Дома за децу „Колевка“ у Суботици, као и осетљивост локалне самоуправе за своје суграђане који су збринути ван територије општине – бити гарант добробити деце која бораве у овој хуманој установи.

[Best_Wordpress_Gallery id=”50″ gal_title=”Директорка Центра за социјални рад општине Стара Пазова”]