• Председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић
  • Председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић
  • Председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић
  • Председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић

8. Март

posted in: Вести | 0

Председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић посетио Центар за социјални рад  Стара Пазова и честитао свим запосленим дамама 8. Март

     Јуче, 8. Марта, ЦСР Стара Пазова, посетио је Председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић. Након састанка са директорком ЦСР Радом Жугић, договора у вези са унапређењем рада ЦСР и дневних услуга, на задовољство општине која пружа свесрдну подршку ЦСР. Председник општине је поздравио све запослене раднике ЦСР, а свим дамама честитао празник жена, 8. Март.

     Након тога, председник општине је социјалној радници Мирјани Соколовић, руководиоцу службе за помоћ у кући са клубом за одрасла и старија лица, уручио РЕШЕЊЕ којим се утврђује да ЦСР Стара Пазова ИСПУЊАВА УСЛОВЕ И СТАНДАРДЕ за пружање услуге помоћ у кући одралим и старијим лицима, и добијање ЛИЦЕНЦЕ на шест година.

Помоћ у кући је услуга која се односи на организоване активности које се пружају одраслим и старијим грађанима чија је безбедност угрожена, затим грађани који нису у стању да самостално задовољавају своје потребе услед старости, инвалидности, породичних и других околности и који су у том контексту функционално ограничени. Активне услуге помоћи у кући се односе на помоћ у обављању дневних активности у кући и окружењу, негу и надзор и задовољавање других потреба које доприносе унапређењу квалитета живота корисника.

ово је прва лиценцирана локална услуга ЦСР.

Галерија

[Best_Wordpress_Gallery id=”53″ gal_title=”Председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић-2″]