• Обука Покрајинског завода за социјалну заштиту
  • Обука Покрајинског завода за социјалну заштиту

МОТИВАЦИЈА ЗА РАД У ЦЕНТРИМА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

posted in: Вести | 0

Обука Покрајинског завода за социјалну заштиту

У четвртак, 15. новембра 2018. године, Центар за социјални рад општине Стара Пазова био је домаћин обуке под називом „Мотивација за рад у центрима за социјални рад“ чији је реализатор Покрајински завод за социјалну заштиту. Скуп је одржан у просторијама Клуба за одрасла и старија лица у Старој Пазови.

У оквиру обуке учесници су упознати са појмом и врстама мотивације и мотивационим циклусом, улогама руководилаца и запослених у мотивисању за рад и техникама мотивисања запослених. Обука је укључила и рад у малим групама. Водитељи обуке су биле Маја Думнић и Анђелија Ћоловић, саветнице за социјалну заштиту.

Обуци су присуствовали директорка Рада Жугић, руководилац Службе за заштиту одраслих и старијих лица Дајана Костић и стручни радници запослени у Центру за социјални рад општине Стара Пазова, као и колеге из центара за социјални рад Сремског округа – Инђије, Ирига, Руме, Пећинаца и Сремске Митровице.

Обука Покрајинског завода за социјалну заштиту Обука Покрајинског завода за социјалну заштиту Обука Покрајинског завода за социјалну заштиту Обука Покрајинског завода за социјалну заштиту Обука Покрајинског завода за социјалну заштиту Обука Покрајинског завода за социјалну заштиту Обука Покрајинског завода за социјалну заштиту Обука Покрајинског завода за социјалну заштиту