• обележена слава установе – Св. муч. Вера, Нада, Љубав и мајка им Софија
  • обележена слава установе – Св. муч. Вера, Нада, Љубав и мајка им Софија

ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

posted in: Вести | 0
У недељу, 30.09.2018. године, у Центру за социјални рад општине Стара Пазова свечано је обележена слава установеСв. муч. Вера, Нада, Љубав и мајка им Софија.

Слава је и ове године обележена на нивоу колектива Центра за социјални рад, а поред домаћина – директорке Раде Жугић и запослених, слави су присуствовали представници локалне самоуправе – председник општине Ђорђе Радиновић и  шеф Одсека за буџет Општине Стара Пазова Бранко Мазалица. Обред резања славског колача обавио је Миодраг Лујић, свештеник Храма Покрова Пресвете Богородице у Старој Пазови. Након читања молитве и сечења славског колача окупљенима се обратио председник општине Ђорђе Радиновић пожелевши успех у раду и пружању помоћи социјално угроженим грађанима, а директорка Рада Жугић се захвалила на подршци и сензибилисаности Општине Стара Пазова за област социјалне заштите.

Кума овогодишње славе била је Мирјана Соколовић, социјална радница.

Слава Центра за социјални рад општине Стара Пазова званично је установљена и први пут обележена 2017. године.

обележена слава установе – Св. муч. Вера, Нада, Љубав и мајка им Софија обележена слава установе – Св. муч. Вера, Нада, Љубав и мајка им Софија обележена слава установе – Св. муч. Вера, Нада, Љубав и мајка им Софија