• „Родитељство – дар, тешкоћа, шанса“

ОКТОБАРСКИ СУСРЕТИ У НИШУ

posted in: Вести | 0

„Родитељство – дар, тешкоћа, шанса“

 XXIV Октобарски сусрети у социјалној заштити одржани су 18. и 19. октобра 2018. године у Нишу. Организатор ових скупова је Центар за социјални рад „Свети Сава“ из Ниша. Ове године суорганизатор је била Комора социјалне заштите. Сусрете је отворио директор Центра за социјални рад „Свети Сава“ у Нишу Зоран Јовић.

Овогодишњи сусрети одржани су под слоганом „Родитељство – дар, тешкоћа, шанса“. У два дана одржано је више од 20 предавања. Међу предавачима је било и гостију из Хрватске и Босне и Херцеговине. Другог дана скупа одржан је и округли сто под називом „Изричита забрана телесног кажњавања деце у Србији – позитивно родитељство“.

 

Излагање на Октобарским сусретима имала је и Весна Трбовић, дипл. социјални радник Центра за социјални рад општине Стара Пазова, која је представила тему „Родитељство – пут спознаје“.

 

XXIV Октобарским сусретима у социјалној заштити присуствовали су директорка Центра за социјални рад г-ђа Рада Жугић, дипломирани психолог Ивана Новаковић и дипломирани правник Оливер Ристић.

 

„Родитељство – дар, тешкоћа, шанса“ „Родитељство – дар, тешкоћа, шанса“ „Родитељство – дар, тешкоћа, шанса“