У Скупштини АПВ одржана конференција – ,,Заједно у борби против насиља над женама“

posted in: Вести | 0

Дана 25.11.2022.године у Скупштини АП Војводине одржана је конференција ,,Заједно против насиља над женама“  у организацији Женске парламентарне мреже Скупштине АП Војводине.

Завршен други циклус радионица пројекта ,,Унапређење услова становања Рома“

posted in: Вести | 0

У Центру за социјални рад општине Стара Пазова у оквиру пројекта ,,Унапређење услова становања Рома“ завршен је други циклус радионица који је намењен деци из Фрушкогорског насеља.

Едукативна радионица са децом у склопу пројекта Учимо за живот 2 „Толеранција и различитости“.

posted in: Вести | 0

     У Центру за социјални рад у Старој Пазови 17.11.2022. године одржан је  други блок едукативних радионица, које су део активности у склопу пројекта  „Учимо за живот 2“.  

Дан ОШ ,,Бошко Палковљевић Пинки“

posted in: Вести | 0

     Основна школа “Бошко Палковљевић Пинки”, је свечаном школском приредбом обележила Дан школе и Дан просветних радника -Митровдан.      Приредба је одржана у позоришној сали у Старој Пазови, дана 09.11.2022. године.

Састанак са новим министром за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Николом Селаковићем

posted in: Вести | 0

У Палати Србије у Београду, 04.11.2022. године одржан је састанак са новим министром за за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Николом Селаковићем. Поред министра састанку су присуствовале помоћнице министра Биљана Зекавица и Мирјана Ћојбашић као и директори Центара за … Continued

Завршен први циклус радионица намењених носиоцима станарског права.

posted in: Вести | 0

У Центру за социјални рад општине Стара Пазова у оквиру пројекта „Унапређење услова становања Рома“ одржане су две информативно – едукативне радионице. Радионицама су присуствовали носиоци станарског права, представници Центра за социјални рад: Весна Лачњевац- координатор пројекта и  Милана Раду- … Continued

Одржане прве две радионице у оквиру пројекта „Унапређење услова становања Рома“

posted in: Вести | 0

У оквиру пројекта „Унапређење услова становања Рома“ дана 21.10.2022.  започет је циклус   информативно – едукативних  радионица намењених носиоцима станарског права у Фрушкогорском насељу у Старој Пазови.